Video: Forza 4 Endangered Species

Forza 4 trailer Endangered Species
Forza 4 ligt al een tijdje in de rekken en elke zelfrespecterende gamer en autogek heeft ondertussen al een schijfje liggen. Maar dit bijhorende filmpje blijft prachtig.

Het filmpje spreekt eigenlijk voor zich. Het start met “What you are about to see is a fantasy. It has no place in the real world” en dan wordt het meesterlijk. Jeremy Clarksons heerlijke stemgeluid begint het verhaal over een uitstervende soort mensen. An endangered species, de petrolhead van vandaag, die gevangen zit in de wereld van files en dagelijks verkeer. Vervolgens danst een Aston Martin DB9 door de straten en begint een spannende achtervolging. Uiteindelijk wordt de DB9 tot stilstand gebracht en is de Endangered Species opnieuw gevangen. Moraal van het verhaal: race in je leefkamer, op je XBOX360 met je eigenste Forza 4 Motorsport. Forza 4 is nog steeds beschikbaar voor een afgeprijsd bedrag van €49,98 en enkel beschikbaar voor XBOX360.

Laat je mond openvallen en kijk mee naar een niet-meer-zo-recent, maar prachtig filmpje.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...