Preview: Porsche 911 Special in Frankfurt


De Porsche 911 blaast volgend jaar 50 kaarsjes uit, reden genoeg voor een speciale editie!

Porsche heeft meestal geen echte reden tot het lanceren van nóg een gelimiteerde editie van de 911, maar volgend jaar is het eerder een kwestie van moeten. De iconische sportwagen wordt 50 jaar oud en dat moét gevierd worden. August Achleitner, 911-directeur bij Porsche, verklaarde in een interview met Motoring dat er iets speciaal aankomt voor de wagen’s gouden jubileum.

Details wou de man niet kwijt, maar hoogstwaarschijnlijk krijgen we exclusieve badges, een zekere retro-styling zoals de 911 Sport Classic en natuurlijk een pikant prijskaartje. ‘Normale’ extra varianten van de nieuwe 911 zijn ook in de maak. (Via: Motoring)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...