Video: Need for Speed in Parijs

Need for Speed: Most Wanted
De nieuwe Need for Speed: Most Wanted is in aantocht en Electronic Arts zorgt ervoor dat ook Parijs op de hoogte is.

Electronic Arts is de wereld volop aan het voorbereiden op hun nieuwste Need for Speed. Het marketing team denkt groots en dat is ook te zien aan hun recentste stunt. Een gigantisch aantal supercars, gaande van Lamborghini’s, Porsches, Ferrari’s en zoveel meer werd bestickerd in NFS thema en hield halt in Parijs. Gelukkig werd het hele tafereel ook op camera vastgelegd, de parade supercars kruisen onder andere de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de beroemde Champs Elysées.

Of het spel even indrukwekkend zal zijn is nog bang afwachten, maar promotiestunts als deze leggen de lat alvast behoorlijk hoog. Kijk mee naar een bijna absurde reclame voor Need For Speed: Most Wanted.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Need for Speed in Parijs"

  1. BNNY 05-11-2012 om 16:51

    Minder origineel als vorig jaar, maar zeker niet minder aangenaam! Wel -1 voor de tweekleurige LP700, maakt het veel minder 🙁

Reageer

Reactie aan het plaatsen...