Video: BMW M Performance Stuurwieldisplay


BMW onthult haar laatste nieuwtje: het M Performance stuurwiel met digitaal display.

BMW is druk bezig met het uitbreiden van haar M Performance catalogus, zoveel is duidelijk. De laatste aanvulling betreft het M Performance stuurwiel, dat naast een aangename Alcantara bekleding en een sportieve, afgeplatte onderkant ook nog een klein digitaal display bevat. De af te lezen informatie hangt af van de geselecteerde rijmodus, naast de kleuraanwijzingen voor het schakelen.

In EfficientDynamics-modus toont het display het brandstofverbruik en een stopwatch/gemiddelde snelheid of EfficientDynamics Index. In Sport-modus staan de laterale G-krachten centraal, zowel als nummer als met een grafische aanduiding. In de Race-modus tenslotte toont het display rondetijden en is het zelfs mogelijk tijd en maximum snelheid af te lezen op de kwart mijl. Het M Performance stuur zal beschikbaar zijn voor de BMW 1-Reeks en 3-Reeks.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: BMW M Performance Stuurwieldisplay"

  1. PJS 06-11-2012 om 9:39

    Cool, maar wel een klein beetje geeky..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...