Officieel: Renault Fluence Facelift

Renault Fluence 2013
Renault heeft het doek van de Renault Fluence Facelift getrokken. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnenin moet de wagen meer klasse uitstralen.

De Renault Fluence Facelift zag voor het eerst het levenslicht op de Istanbul Motor show. De nieuwe Fluence krijgt LED-dagrijlichten en een 1.6 liter grote en 115 pk sterke benzinemotor met een X-Tronic traploze automaat aangemeten. Verder zijn er ook enkele nieuwe technologieën als R-Link, een interactief infotainmentsysteem en automatische parkeerrem die het leven met de Fluence aangenamer moeten maken.

Aan de binnenkant werd er gekozen voor modernere materialen en krijgen alle versies voortaan een digitaal instrumentenpaneel, daar waar er vroeger een analoog exemplaar terug te vinden was. Wat chroom moet de wagen dan weer chiquer doen aanvoelen. Wie kiest voor een optiepakket krijgt er ineens een Bluetoothsysteem bij, voor het bovenvermelde R-Link systeem, moet je dan weer iets dieper in de buidel tasten.

Naast de nieuwe 1.6 liter grote benzinemotor is er een ook 110 pk sterke dieselmotor in het gamma terug te vinden die aan een versnellingsbak met dubbele koppeling kan gekoppeld worden en een 130 pk sterke diesel die met zijn verbruik van 4,6 liter per 100 km best wel zuinig is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...