Hyundai Veloster RE:MIX edition


Hyundai en RE:MIX zijn al jarenlang een team. Nu slaan ze opnieuw de handen in elkaar om een speciale RE:MIX Veloster te produceren, die uiteindelijk ook in productie zal gaan.

De twee creatieve breinen, Hyundai en RE:MIX, hebben samen al een hele geschiedenis achter de rug. Nu steken ze opnieuw de koppen samen voor een nieuw project. Minder uniek dan hun vorige werkjes, maar toch nog steeds meer dan de moeite. Subject van dienst is de Veloster, die zowel binnenin als buiten een hele hoop modificaties meekrijgt.

Uiterlijk krijgen we een opvallende bodykit, een verzameling LED’s zowel voor- als achteraan en verder nog een nieuw paar 18-inch aluminium velgen met Gunmetal afwerking. Om het hele plaatje ook iets hipper te maken, krijgt de Veloster nog een honderdtal vierkante zwarte stickers.

Vanbinnen maakt vooral de soundtrack het verschil: een nieuw audiosysteem met 8 luidsprekers en 8″ subwoofers, goed voor 450 Watt keiharde beats. Een muzikale inbreng van RE:MIX kon natuurlijk niet uitblijven. Andere extra’s komen in de vorm van een lederen stuur, unieke matjes en een handvol badges. Motorisch blijft alles ongewijzigd: onder de kap ligt een standaard 1.6-liter viercilinder, goed voor 138pk. Deze speciale editie is gepland tegen de winter en kost 16.000 euro, met DCT-transmissie iets meer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...