Preview: BMW 3-Reeks Touring M Performance


Op de Essen Motor Show zal BMW alle details onthullen over een nieuwe reeks M Performance upgrades.

BMW heeft iets te vieren, vorige week werden ze immers kampioen in het DTM-kampioenschap. Daarom zal BMW op de Essen Motor Show een nieuwe reeks M Performance upgrades voorstellen, waaronder heel wat opsmuk voor de BMW 3-Reeks Touring. Speciale voor- en achterbumpers, extra sportieve zijschorten en 20-inch lichtmetalen velgen zijn slechts enkele van de opties.

De wagen die BMW in de toekomst het meest hoopt te versieren is de 320d Touring, die standaard over 184 pk beschikt. Een M Performance power kit brengt dat echter al snel tot 200 pk, terwijl een exclusieve ophanging en opgewaardeerde remmen verder de prestaties opdrijven. Ook het interieur kan opgesmukt worden met een streepje carbon, een sportstuur en pedalen uit roestvrij staal. De beurs in Essen vindt plaats van 1 tot 9 december, de upgrades zijn beschikbaar vanaf de lente. (Via: EVO)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...