Betrapt: Nieuwe Mercedes E-Klasse

Mercedes-E-Class-63-AMG-2014
Is dit de nieuwe Mercedes E-Klasse?

Het lijkt erop dat Mercedes zeer binnenkort met een facelift op de proppen zal komen. Deze foto toont namelijk de nieuwe E-Klasse tijdens een fotoshoot in Spanje. De huidige E-Klasse is ondertussen al een tijdje op de markt, en het model heeft het niet bepaald gemakkelijk tegenover de BMW 5-Reeks en Audi A6. Daarnaast kwam Lexus recent met de nieuwe GS op de markt, een model die ongetwijfeld ook wat marktaandeel zal wegkapen.

Tijd dus voor een facelift, en als we deze eerste foto bekijken dan zien we dat de neus van de E-Klasse flink werd aangepakt. Het geheel oogt net wat scherper en sportiever, terwijl ook de voorbumper lijkt herwerkt. De nieuwe koplampen geven een positieve indruk en de grille is voortaan platter en krijgt (optioneel) een geïntegreerde ster. Het gefotografeerde model is duidelijk wel de E63 AMG versie, dat zien we aan de “V8 Biturbo” badge op de zijflank en de grote velgen met rode remklauwen. De nieuwe E-Klasse zit er in ieder geval snel aan te komen, wij gokken alvast op een onthulling tijdens het autosalon van Los Angeles, eind november. (Via: Carscoop)

Mercedes-E-Class-63-AMG-2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...