Minder saai: Toyota Prius Persona Series

Toyota Prius Persona
Toyota wil hun Prius in 2013 wat extra pit geven door een speciale editie te lanceren: de Prius Persona Series.

Veel speciaals valt er aan hun PPS echter niet te zien. Nieuwe kleuren als black cherry en Blizzard Pearl, donkere velgen met maat 17 en een reeks badges met “Persona Series” er op, moeten zorgen voor wat extra kruiding.

Binnenin krijgt de Prius zwarte SofTex zetels met rood stiksel. Voor wie nog niet vertrouwd is met de term SofTex geven we graag mee dat het gaat om een soort namaak leder waar Toyota sinds kort een patent op nam. De rode accenten vinden we trouwens ook nog terug op het stuur, dat ook met SofTex wordt bekleed. Om het plaatje kompleet te maken voegen ze ook hier en daar donkere chroomaccenten toe.

Totale kost van deze speciale editie ligt op €21.568, zo’n duizend euro duurder dan de normale Prius III. Toyota lijkt goed op weg om het imago van de Prius wat te verkoelen, maar op een Sub Zero zullen we waarschijnlijk nog een aantal jaar moeten wachten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...