Video: Codemasters brengt F1 voor kids

F1 Race Stars
Na de meest realistische simulatiegame F1 2012, komt codemasters nu met de minst realistische vertolking van deze elitesport.

“Taking Formula one racing over the top”. Zo luidt de slogan voor het nieuwste game van Codemasters dat vanaf volgende maand verkrijgbaar is. Het spel krijgt een virtuele en vooral karikaturale wereld met alle officiële teams en piloten. Ook de meeste circuits werden tot een sketchy replica herleid en zijn het actieterrein van eindeloos rondjes rijden. Het ziet er naar uit dat we absurde dingen te zien zullen krijgen. Haarspeldbochten, jumps, loopings en power-ups, ze staan allemaal op het menu. Leuk element is de multiplayer; je kan met 4 personen split-screen spelen en tot 12 spelers online je gang gaan.

Codemasters doelt met deze F1 Race Stars duidelijk op kinderen onder de puberale leeftijd. Raar is wel dat het spel enkel verkrijgbaar is op PC, XBOX360 of PLAYSTATION3, terwijl een game als deze perfect te spelen is op de Wii en eventueel concurrentie zou kunnen bieden tegen de heerschappij van MarioKart. Wij staan niet meteen te springen voor een spel als dit, maar de gameplay trailer belooft wel heel wat FUN voor de jongere generatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...