Mercedes kan vraag naar A-Klasse amper volgen

Mercedes A-Klasse 2012
Mercedes heeft beslist om in zijn fabriek met een extra shift te starten om zo de vraag naar de nieuwe A-Klasse te kunnen volgen.

De nieuwe Mercedes A-Klasse blijkt een succes, sinds de lancering in juni heeft het merk reeds 70.000 orders mogen ontvangen. Om aan die grote vraag te kunnen voldoen heeft het merk nu beslist om een derde shift te starten in de fabriek waar de A-Klasse gebouwd wordt. In totaal groeide het full-time werkbestand met 500 werknemers, zodat de klanten hun A-Klasse zo snel mogelijk in ontvangst kunnen nemen.

De nieuwe A-Klasse is een belangrijke pion voor CEO Dieter Zetsche in het plan om Mercedes competitiever te maken tegenover Audi en BMW. De A-Klasse moet de concurrentie aangaan met de BMW 1-Reeks en Audi A3.

Mercedes A-Klasse 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...