Video: BMW & DTM: A Dream Comeback

BMW DTM 2012
BMW heeft dit weekend opnieuw geschiedenis geschreven in het DTM-kampioenschap, het won de DTM-titel in zijn comeback-jaar.

BMW en DTM, het was jarenlang een uitstekende combinatie. De BMW M3 haalde reeds verschillende titels, tot het merk besloot om uit het kampioenschap te stappen. Maar dit jaar was het jaar van de comeback voor BMW, met een nieuwe M3 deed het terug mee voor de titel. Het is uiteindelijk de Canadees Bruno Spengler van BMW Team Schnitzer die dit weekend voor de vierde keer dit seizoen een DTM race op zijn naam zet en zo de titel binnenhaalt. BMW won daarnaast ook de constructeurstitel.

De strijd was weliswaar nog spannend tot het einde van de race, want Mercedes-rijder Gary Paffett deed er alles aan om de overwinning en de daaraan gekoppelde titel achter zijn naam te schrijven. De Brit werd uiteindelijk tweede en strandt zo op vier punten van Spengler in de eindstand. Speciaal voor wie de hoogtepunten van het DTM seizoen opnieuw wil beleven, heeft BMW een knappe video in elkaar gestoken. Kijk en geniet!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...