Nissan toont nieuwe Crossover

Nissan Extrem Concept
Nissan heeft in Brazilië de Extrem Concept voorgesteld, een karaktervol Crossover concept.

Nissan en conceptmodellen, het blijft een leuke combinatie. Het merk laat geen gelegenheid onbenut om zijn extravagante ideeën over de vormgeving van nieuwe auto’s uit de doeken te doen. Zo ook in Sao Paulo, waar momenteel een Braziliaans autosalon aan de gang is. Het merk toont er de Nissan Extrem Concept, een karaktervolle Crossover dat mikt op jonge autoliefhebbers die graag een statement willen maken. Het merk noemt zijn creatie zelf een “Baby Beast”, een van zich af bijtende stadsauto die de stadsjungle als geen ander zou kunnen overwinnen met zijn wendbaarheid en vertrouwen.

De vormgeving doet misschien hier en daar denken aan de Hyundai Veloster, al staat deze Extrem Concept wel wat hoger op zijn poten. Nissan’s Crossover krijgt ook vierwielaandrijving en zou off-road bruikbaar zijn. Verwijzingen naar de Nissan Juke zijn er ook, misschien wordt dit wel de tweedeurs Coupé-versie van de Juke? Onder de motorkap zou in ieder geval een 1.6-liter turbobenzine schuilen, net als in de Juke. Benieuwd of we hiervan ooit iets in productie zullen zien komen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...