Video: Chris Harris zet M135i tegenover RS3

Chris Harris on Cars: M135i vs RS3
Chris Harris, die andere Britse automeneer, heeft de nieuwste iteratie van BMW’s kleinste sporter tegenover de Audi RS3 gezet.

Ongeveer een jaar geleden was het de 1M Coupé die het in de vakpers opnam tegen de RS3 Sportback. De 1M is inmiddels op rust, een triest gebeuren voor het autominnend publiek. De kritieken waren unaniem lovend, met als enige uitzondering de eerder harde afvering.

Maar BMW liet zijn fans niet lang rouwen, want kort na de lancering van de nieuwe 1-reeks, de F20, werd het doek getrokken van de M135i. In de nieuwe, meer comfortable koets werd ook een 3-liter zes-in-lijn gemonteerd, maar dit keer gekoppeld aan een automaat. Een cruciaal verschil. Liefhebbers kunnen zich verkneukelen op een heerlijk gedetailleerde bespreking, met als dessert een dragrace tussen de twee.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...