Solliciteer op de achterbank van een 7-Reeks

BMW 7-Reeks Facelift 2013
BMW organiseert het meest comfortabele sollicitatiegesprek ter wereld, op de achterbank van een BMW 7-Reeks met chauffeur.

BMW Belux nodigt op 20 oktober, tijdens de BMW Fandag in Bornem, sollicitanten uit voor het meest comfortabele sollicitatiegesprek ter wereld. De kandidaten zullen namelijk worden ontvangen op de achterbank van een BMW 7-Reeks en krijgen zo de kans om zich in een passend decor voor te stellen. De BMW 7-Reeks is namelijk het vlaggenschip van de BMW vloot en staat voor de ideale mix tussen sportieve elegantie, geraffineerde technologie en luxueus comfort. In dit uniek kader wordt de sollicitant ontvangen door een medewerker van de personeelsdienst van BMW. Op voorhand registreren is verplicht en kan via de website www.bmwfanday.be. Door het grote succes van deze actie, zijn de sollicitatiegesprekken ondertussen reeds allemaal volzet.

Als medewerker van BMW moet je natuurlijk een echte BMW fanaat zijn, de sollicitatieronde heeft dan ook niet toevallig plaats tijdens de BMW Fanday. Afspraak op 20 oktober op de terreinen van de hoofdzetel van BMW Group Belux, Lodderstraat 16, Bornem.

BMW 7-Reeks 2013 Facelift

Deel dit bericht:

1 reactie op "Solliciteer op de achterbank van een 7-Reeks"

  1. TDB 18-10-2012 om 13:10

    Wat een schitterend en plezierig initiatief!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...