Volkswagen wil Flagship Store openen in Parijs

Motorvillage Fiat Champs Elysees Paris
Volkswagen heeft plannen om een Flagship Store te openen op de Champs-Elysees, en kruipt daarmee in het zog van de Franse autobouwers Renault, Peugeot en Citroën.

Flagship Stores van automerken, de laatste jaren schieten ze op de Champs-Elysees als paddenstoelen uit de grond. Ondertussen zijn naast alle grote Franse merken ook Fiat, Mercedes en Toyota aanwezig op de gekende Boulevard. Volkswagen wil nu ook graag een deel van de koek, en zou graag een Flagship store openen om zijn strategie voor Frankrijk extra kracht bij te zetten. De Duitse autobouwer wil in het land tegen 2018 namelijk zijn verkoopcijfers verdubbelen tot 400.000 verkochte voertuigen.

Volgens hoofd-designer Da Silva zal de Flagship Store een krachtig signaal sturen naar Renault en Peugeot/Citroën, symbolisch maakt dit namelijk Volkswagen’s intentie voor de Franse markt duidelijk. De Volkswagen Showroom komt er reeds volgend jaar, en zou zich recht tegenover de Renault Showroom bevinden. Benieuwd of het merk voordeel kan halen uit zijn aanwezigheid op de wereldberoemde Boulevard. (Via: AutoNews)

Champs Elysees

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...