Officieel: Lamborghini Gallardo Spyder Facelift

Lamborghini Gallardo Facelift 2013
Na de Gallardo Facelift komt Lamborghini ook met een facelift voor de Gallardo Spyder.

Echt verrassend is deze facelift uiteraard niet, de Gallardo Spyder krijgt namelijk dezelfde wijzigingen mee als zijn gesloten broer. Zo is er aan de voorkant plaats voor nieuwe trapeziumvormige en rechthoekige vormen, staat het model op nieuwe 19″ Apollo velgen en krijgt de Gallardo Spyder grotere luchtinlaten. Achteraan trekt Lamborghini de vormgeving door, met hier driehoekige en trapeziumvormige vormen, en een grotere luchtuitlaat van de motor.

De Gallardo Spyder is beschikbaar met een nieuw stijlpakket met glossy afwerking voor het interieur en verschillende mogelijkheden tot personalisatie via het Lamborghini Ad Personam pragramma. Ook onder de motorkap worden we maar weinig verrast, met de keuze voor een 5.2-liter V10 met 560 pk en vierwielaandrijving. De nieuwe Gallardo Spyder zal vanaf november bij de dealers te vinden zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...