Officieel: Ariel Atom 3.5

Ariel Atom 3.5
Ariel heeft een kleine update voor de Atom klaar, met een nieuw onderstel en een aangepaste motor.

Ariel heeft deze week de Atom 3.5 aangekondigd, het nieuwe model krijgt ondermeer een aangepast chassis met nieuwe veerpoten die voor een comfortabelere rit moeten zorgen op de openbare weg en extra tractie en balans op het circuit. Verder oogt de Atom nu iets scherper dankzij een nieuwe motorkap en nieuwe LED koplampen, “binnenin” vinden we nu ook een nieuw LCD dashboard met schakelindicator.

Onder de motorkap zorgt de ongeblazen Honda’s 2-liter iVTEC motor nog steeds voor 245 pk, de Supercharged versie krijgt echter 10 pk extra en ziet zijn vermogen zo tot 315 pk toenemen. Het extra vermogen werd behaald door aan de luchtinlaat, het brandstofsysteem en aan het motormanagement te sleutelen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...