Video: met een Porsche 962C door de straten


Met een langeafstandsracer door het dagdagelijkse verkeer, het is eens iets anders.

Sommige mensen op deze wereldbol hebben iets meer geluk dan anderen. Zo ook deze Japanner, die in zijn garage geen Toyota Yaris staan heeft, maar een rasechte Porsche 962C. Al is hij ietwat aangepast aan de plaatselijke verkeerswetten, deze wagen bezorgde Porsche in 1987 nog een overwinning in de 24-uren van Le Mans.

Niet dat de eigenzinnige eigenaar daarvoor het circuit opzoekt, hij gebruikt de wagen ook gewoon om enkele boodschappen te doen. Foutief parkeren op de parkeerplek voor mindervaliden willen we voor dit monster nog net door de vingers zien. Welke brandstof de 3.0-liter in deze Porsche slikt, weten we niet, maar een pitstop langs het plaatselijke benzinestation is duidelijk ook mogelijk. Onze wegen verteren in deze wagen lijkt ons misschien iets lastiger, maar moesten jullie onderweg toch iets dergelijks tegenkomen: uploaden naar onze spotsectie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...