Golf VII krijgt drie nieuwe motoren en 4Motion

Volkswagen Golf VII
Volkswagen biedt voortaan drie nieuwe motoren en 4Motion vierwielaandrijving aan voor de nieuwe Golf VII.

Volkswagen breidt het motorgamma van de nieuwe Golf VII uit met drie nieuwe benzinemotoren. Het gaat om een 1.2 TSI met 105 pk, een 1.4 TSI met 122 pk en een 1.4 TSI met 140 pk. Elke motor krijgt standaard de milieuvriendelijke BlueMotion Technology mee, de krachtigste 1.4 TSI krijgt er daarnaast ook nog eens actieve cilinderuitschakeling bovenop. Standaard worden de motoren trouwens voorzien van een manuele zesbak, wie dat wil kan echter optioneel voor een zeventraps DSG automaat met dubbele koppeling kiezen.

Naast de drie nieuwe motoren biedt Volkswagen voortaan ook 4Motion vierwielaandrijving aan in combinatie met een manuele zesbak. De optionele vierwielaandrijving kan echter wel enkel voor de 1.6 TDI met 105 pk en de 2.0 TDI met 150 pk worden gekocht.

Officieel Volkswagen Golf VII

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...