Irmscher smukt de Opel Mokka op

Irmscher Opel Mokka
Tuner Irmscher heeft zijn versie van de Opel Mokka klaar.

Aan de buitenkant voorziet Irmscher de Mokka van een honingraatgrille en deurklinken en instaptreden in roestvrij staal. Achteraan vinden we een grote dakspoiler en twee dubbele uitlaatpijpen terug, terwijl Irmscher ook zijn gamma lichtmetalen velgen beschikbaar stelt. Die gaan tot maatje 20, met een Evo-Star of Turbo-Star design, daarnaast voorziet de tuner de Mokka ook van een sportophanging die het geheel 30 mm lager tegen de grond zet.

Binnenin zorgt Irmscher voor instaplijsten en specifieke vloermatten, het interieur krijgt verder leder voor het stuur, de schakelpook en de armsteun. Onder de motorkap doet het merk voorlopig niets, maar het laat wel weten dat het werkt aan een update voor de 140 pk sterke 1.4-liter benzine. Benieuwd hoeveel vermogen Irmscher daar uit kan persen.

Irmscher Opel Mokka

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...