Video: Porsche 918 Spyder op de Ring


Porsche geeft een korte video vrij van de 918 Spyder tijdens zijn Nürburgring-test.

Drie weken geleden claimde Porsche een rondje Nordschleife in 7 minuten en 14 seconden voor haar nieuwste 918 Spyder, vandaag lossen de Duitsers een kleine video met wat meer details. De hele ronde krijgen we niet te zien, maar we krijgen wel mee dat de hybride sportwagen op straatlegaal rubber stond. Ook het Weissach Package, een optionele extra die later zal worden aangeboden, werd op de 918 Spyder gemonteerd.

Momenteel is de Porsche 918 Spyder nog een concept en ondergaat het model vele testen, maar volgend jaar moet de wagen productierijp zijn. Onder de motorkap komt dan een 4.6-liter V8 die samen met twee elektromotren 770 pk levert. De wagen sprint van 0-100 km/u in minder dan drie seconden en haalt een maximumsnelheid van 325 km/u. Aan het stuur in de video zien we niemand minder dan legende Walter Röhrl.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...