Volkswagen lanceert Touareg Edition X

Volkswagen Touareg Edition X
De Volkswagen Touareg rijdt ondertussen reeds 10 jaar op onze wegen rond, daarom lanceert Volkswagen de Edition X.

Tien jaar geleden onthulde Volkswagen de eerste generatie Touareg op het autosalon van Parijs, en dat moet gevierd worden. Het merk lanceert daarom de Touareg Edition X die allerlei visuele opsmuk meekrijgt. Zo staat het model op 19″ ‘Moab’ lichtmetalen velgen en krijgt het een unieke Moonlight Blue parellak mee. Verder is er plaats voor een zonnedak, zilveren dakrails, bi-xenon koplampen met LED dagrijlichten en verdonkerde lichtunits. Een resem ‘Touareg X’ logos maken het geheel af.

Binnenin trekt Volkswagen de lijn door met exclusief bruin Nappa leder en echte houtinleg voor de deuren en het dashboard. De instaplijsten verlichten daarnaast de ‘Touareg X’ inscriptie. Het pakket omvat verder contrasterende stiksels voor het lederen stuurwiel, een lederen versnellingspook en unieke vloermatten. De Touareg Edition X kan vanaf nu besteld worden met alle motorisaties uit het gamma, de basisprijs bedraagt 61.025 euro voor de V6 TDI BlueMotion Technologie met 204 pk en achttraps automaat.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Touareg V6 TDI.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...