Kleine update voor Land Rover Discovery 4

Land Rover Discovery 4 2013
Land Rover heeft een update klaar voor de Discovery 4, met ondermeer nieuwe kleuren en meer uitrusting.

De Land Rover Discovery 4 is helemaal klaar voor 2013, het merk zorgt ondermeer voor vijf nieuwe koetswerkkleuren en twee nieuwe interieurkleuren. Daarnaast krijgt het HSE model voortaan nieuwe 19″ velgen en staat ook een Black Design pack op de optielijst. Dat Black Design pakket zorgt voor 19 of 20″ zwarte velgen en een blinkend zwarte afwerking voor de grille, de deurklinken, de zijspiegels en de dakrails.

Land Rover luistert verder ook naar zijn klanten en laat die voortaan kiezen voor een extra optioneel leder pakket in de HSE uitvoering. Dat pakket omvat ondermeer leder voor het dashboard en de deuren. Ook het infotainmentsysteem kreeg een update, met DAB Radio en een nieuwe digitale TV tuner, terwijl het navigatiesysteem voortaan ook met Off-Road routebegeleiding wordt aangeboden.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Discovery 4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...