Rolls-Royce Phantom II komt naar Hong Kong

rolls royce phantom series II
Rolls-Royce kwam enkel met wat Art Deco versies naar het autosalon van Parijs, maar zal nu ook in Hong Kong de Phantom II onthullen.

Sinds zijn intrede in 2003, werd de Phantom continu verbeterd en ook nu komt er een flinke update. Rolls-Royce brengt nieuwe technologieën, een verhoogde gebruiksvriendelijkheid en niet te vergeten en verbeterde aandrijving. We kregen het model reeds te zien in Genève, waar het ondermeer voor de Europese markt werd gelanceerd. Maar Rolls-Royce moet ook in de Emerging Markets van de partij zijn en lanceert de nieuwe Phantom nu ook voor het eerst in Hong Kong.

Het uiterst herkenbare uiterlijk wordt aangepast naar de huidige standaarden. We krijgen vernieuwde bumpers en volledige LED-koplampen die een veel klaarder licht produceren en zo ergonomischer zijn voor de bestuurder. Deze LED’s maken het mogelijk andere technieken te introduceren. Zoals de Curve light functie bijvoorbeeld, die de lichtstralen doet meedraaien in de bochten en zo voor een optimale verlichting zorgt. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal en ook daaraan werd dan ook wat gesleuteld. Het navigatiesysteem kreeg een stevige update en ook een groter display van 8,8 inch.

De aandrijving werd ook onder handen genomen. Een geheel nieuwe 8-traps automaat en achterdifferentieel zijn ongetwijfeld een verrijking in combinatie met de V12 motor. We krijgen een efficiënter resultaat, met 10% minder verbruik en een reductie van de C02-uitstoot met 41 g/km.

rolls royce series II phantom coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...