AC Schnitzer doet de BMW 3-Reeks Touring

AC SChnitzer BMW 3-Reeks Touring
AC Schnitzer stelt zijn versie van de BMW 3-Reeks Touring voor.

De Duitse tuner AC Schnitzer heeft zijn ACS3 pakket voor de nieuwe 3-Reeks Touring klaar. Visueel gaat het om een subtiel pakket met ondermeer een nieuwe spoiler, een chromen lijst in de ondergrille, een dakspoiler en een bredere zijschorten. Verder wordt de versie van AC Schnitzer met 20 mm verlaagd en staat het model op 18 tot 20″ velgen. Binnenin kan je kiezen voor een sportstuur, vloermatten in velours, een aluminium iDrive cover, aluminium pedalen en een schakelpook met digitale versnellingsaanduiding.

Onder de motorkap sleutelt AC Schnitzer lekker verder, zo kan langs dieselzijde de 318d van 143 naar 171 pk gebracht worden en kan je de 320d van 184 naar 218 pk oppeppen. Ook wie voor benzine kiest kan bij AC Schnitzer terecht, de 328i springt van 245 naar 294 pk en de 335i van 306 naar 360 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...