Ferrari FF krijgt optioneel panoramisch dak

Ferrari FF Panoramisch dak
Vanaf modeljaar 2013 kan de Ferrari FF optioneel met een glazen panoramisch dak besteld worden.

Het is ons ter plekke ontgaan, maar op het autosalon van Parijs heeft Ferrari een kleine nieuwigheid voor de FF voorgesteld. Vanaf modeljaar 2013 kan de vierzitter namelijk besteld worden met een glazen panoramadak. Wereldschokkend is die toevoeging natuurlijk niet, al kunnen we ons wel inbeelden dat het glazen dak wat extra gewicht in de schaal werpt.

Niet dat je met een Ferrari FF op een kilootje meer of minder moet kijken. De 6.3-liter V12 onder de motorkap zorgt namelijk voor 660 pk en 683 Nm koppel. Dat vermogen wordt gekoppeld aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling waardoor de FF van 0 naar 100 km/u kan sprinten in 3,7 seconden, de topsnelheid bedraagt 335 km/u. Een prijs voor het optionele panoramadak werd nog niet gegeven, maar goedkoop wordt het ongetwijfeld allerminst.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ferrari FF krijgt optioneel panoramisch dak"

  1. Wolf 03-10-2012 om 12:53

    Is niet te openen zoals ik op basis van de foto’s kan zien of vergis ik me?

    • PJS 03-10-2012 om 13:28

      Volgens mijn informatie is het dak niet te openen, maar ik zoek het nog eens extra uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...