Renault Twizy krijgt deuren!

Renault Twizy Deuren
Nu de winter eraan komt, acht Renault het nodig de Twizy volledig af te kunnen sluiten van slecht weer.

Deuren had de Twizy al, maar volledig beschermd tegen weer en wind was hij niet. De kleine elektrische stadswagen kan zonder deuren namelijk nogal koud aanvoelen, zeker in de winter of wanneer het regent en de regen vrolijk binnen sijpelt. Daarom voorziet Renault een kit die snel thuis gemonteerd kan worden en voor €349 over de toonbank gaat. De kit kan normaal in zo’n 5 minuten gemonteerd worden.

Renault heeft voldoende tests uitgevoerd op deze bescherming en concludeert dat ze niet alleen UV- maar ook corrosiebestendig zijn en de inzittenden beschermen tegen weer en wind. Dankzij een ingenieus schuifsysteem kan men nog steeds de deuren openen met de hendel aan de binnenkant.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Renault Twizy.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Renault Twizy krijgt deuren!"

 1. TDB 01-10-2012 om 20:13

  Dit zat er wel aan te komen!

  • claeys 02-10-2012 om 23:12

   Sterker, dit was gewoon echt nodig! 
   Het zal waarschijnlijk wel gevolgen hebben voor zijn prestaties en autonomie.
   Heb met een twizzy kunnen rijden onder barre omstandigheden en ik was echt nat 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...