Autosalon Parijs 2012: MINI

Paris 2012 MINI Paceman
Voor MINI is de MINI Paceman het belangrijkste wapenfeit op het autosalon van Parijs.

MINI stelt in Parijs de Coupé versie van de Countryman voor. De MINI Paceman is een driedeurs Countryman met een aflopende daklijn en mikt op een extra hip en sportief doelpubliek. Binnenin is maximaal plaats voor vier inzittenden en standaard 330 liter bagage. Wie de achterbank neerklapt komt echter op 1.080 liter uit. Onder de motorkap is keuze tussen twee benzine- en twee dieselmotoren. Langs dieselzijde gaat het om een Cooper D met 112 pk of een Cooper SD met 140 pk. Wie liever benzine rijdt kiest voor een Cooper met 120 pk of een Cooper S met 184 pk. Met die laatste motor sprint de Paceman van 0 naar 100 km/u in 7,5 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...