Autosalon Parijs 2012: Lexus

Lexus LF-CC Concept Parijs
Voor Lexus is de LF-CC Concept de absolute blikvanger in Parijs, het model hint naar de komende generatie IS.

Lexus stelt in Parijs een knap ogend conceptmodel voor, de LF-CC is een Coupé die de toekomstige styling van ondermeer de Lexus IS moet belichamen. In het design herkennen we duidelijk de nieuwe designrichting van het merk, met ondermeer de grille in zandloper motief, de strak uitgesneden koplampen en het vloeiend lijnenspel op de flank. Onder de motorkap is plaats voor een nieuwe 2.5-liter met Lexus Hybrid Drive technologie.

Daarnaast staat Lexus ook met de LS600h F-Sport in Parijs. De Lexus LS kreeg dus niet alleen een facelift met ondermeer een nieuwe voorpartij, voortaan kan je de LS600h ook met sportievere looks bestellen. Het F-Sport pakket zorgt ondermeer voor gewijzigde bumpers en grotere luchtinlaten, daarnaast werd ook het interieur flink aangepakt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...