Autosalon Parijs 2012: Land Rover

Paris 2012 New Range Rover Land Rover
Land Rover komt met de nieuwe Range Rover naar het Parijse autosalon.

De nieuwe Range Rover kreeg een heus dieet, waardoor hij nu 420 kg minder in de schaal legt. Echt zuinig zal de Range Rover nooit worden, maar deze afslankkuur is alleszins een stap in de goede richting. Niet alleen voor het verbruik, maar ongetwijfeld ook voor zijn rij-eigenschappen. Passagiers krijgen naast nog meer gadgets en luxe ook 11 cm meer beenruimte.

De nieuwe ophanging zou voor een iets sportiever weggedrag moeten zorgen, geen slecht idee. De motor – een 5.0 liter grote V8-benzinemotor met supercharger – levert namelijk 510 pk en daar mag wat sportiviteit mee gepaard gaan. Wie liever dieselt kan voor een V6 en V8 kiezen, beiden aan een automatische achtbak van ZF gekoppeld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...