Autosalon Parijs 2012: Kia

Parijs 2012 Kia Pro_Ceed
Kia stelt niet alleen de nieuwe Carens voor, ook de driedeurs Pro_Cee’d maakt in Parijs zijn opwachting.

Kia heeft met de nieuwe Carens opnieuw een opgefriste MPV in het gamma. Het model staat op een nieuw platform en biedt een stijlvol, praktisch en slang design met een lange wielbasis en plaats voor zeven inzittenden. De MPV gaat er niet alleen visueel een flinke stap op vooruit, volgens Kia scoort de nieuwe Carens ook op praktisch vlak hoge punten.

Naast de nieuwe Kia Carens stelt Kia ook de nieuwe Pro_Cee’d voor, het model vult het C’eed gamma aan dat voorlopig enkel uit een Hatchback en Sportswagon bestond. Het model moet de meer sportief gezinde kopers aantrekken en krijgt net als de nieuwe Cee’d standaard een opgewaardeerd interieur, een multi-link achterophanging en een manuele zesbak. Onder de motorkap kan je voor dezelfde motoren als in de vijfdeurs Cee’d kiezen, meer specifiek gaat het om een 1.6 GDi met 135 pk of een 1.6 CRDi diesel met 128 pk. Later zou nog een 1.6 Turbo volgen met 200 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...