Autosalon Parijs 2012: Fiat

Paris 2012 Fiat Panda 4x4
Voor Fiat is de nieuwe Panda 4×4 de grote nieuwigheid in Parijs.

Fiat heeft in Parijs de Panda 4×4 onthuld. Het model staat net als zijn voorganger iets hoger op zijn poten, krijgt kunststof koetswerkbescherming en enkele nieuwe lakkleuren. De Panda 4×4 wordt standaard uitgerust met inschakelbare vierwielaandrijving met twee differentiëlen en een elektronisch gestuurde koppeling waardoor het model ten allen tijde grip kan vinden.

Onder de motorkap is plaats voor een nieuwe TwinAir Turbo met 85 pk of een 1.3 MultiJet II met 75 pk. De standaarduitrusting is verder zeer uitgebreid, met ondermeer manuele airco, Radio/CD/MP3, 15″ lichtmetaal, elektrische zijspiegels en centrale vergrendeling met afstandsbediening standaard. De nieuwe Panda 4×4 zal vanaf begin 2013 bij onze dealers te vinden zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...