Autosalon Parijs 2012: Alfa Romeo

Alfa Romeo MiTo SBK
Voor de grote onthullingen van Alfa Romeo, zoals de 4C of de Giulia, wordt het wachten op een volgend evenement.

Alfa Romeo kwam dus maar met een handvol Giulietta’s en een samenwerking tussen de Mito en SBK naar het autosalon van Parijs. We kregen de Mito SBK Limited Edition en de Mito Serie Speciale SBK te zien. De eerste zal in een oplage van 200 stuks worden gebouwd. Het model wordt in het zwart uitgevoerd en krijgt ondermeer een rood dak, rode spiegelkappen, 18″ grote QV-velgen en een 1.4 MultiAir met 170 pk onder de motorkap. De tweede is een speciale uitvoering met contrasterend dak, stoere velgen en de mogelijkheid om het model met alle motorversies te kopen. Beetje mager dus, die SBK editie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...