Volg ons vandaag op het Autosalon van Parijs 2012

Autosalon Parijs 2012
Vandaag is de redactie in Parijs voor het twee jaarlijkse autosalon. Hoe je ons kan volgen lees je hier.

De absolute top van de Auto-industrie strijkt vandaag en morgen in Parijs neer voor de persdagen van het autosalon. In totaal worden in Parijs meer dan veertig nieuwe modellen voorgesteld, waardoor dit salon zich moeiteloos naast de prestigieuze salons van Frankfurt of Genève kan plaatsen. Al die nieuwe modellen vereisen natuurlijk de nodige toelichting. Over de meeste hebben we het al gehad, het volledige overzicht van premières vind je namelijk hier. Maar vandaag gaan we ook live beelden verzorgen vanop de beursvloer, waardoor het interessant is om GroenLicht vandaag en morgen te blijven volgen.

Hoe kan je dit het beste doen? Eerst en vooral gewoon door de website op gezette tijdstippen te refreshen, maar dat is natuurlijk een tijdrovende bezigheid. Om het jullie gemakkelijker te maken kunnen jullie ervoor kiezen om onze RSS-Feed te volgen, die automatisch alle updates doorstuurt. Daarnaast kunnen jullie GroenLicht ook via de sociale media volgen. Op Facebook zullen we de belangrijkste wapenfeiten posten, terwijl ook op twitter alle artikels doorgestuurd worden. Wie dat wil hoeft dus niets van het autosalon van Parijs te missen. De eerste update wordt vandaag rond 10u verwacht.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...