Autosalon Parijs 2012: Opel

Opel Adam Parijs 2013
Voor Opel is de Adam de grote ster van het autosalon van Parijs.

Met de Adam gaat Opel de concurrentie aan met de Fiat 500 en MINI. Het modieuze wagentje zoekt dus specifiek naar hippe kopers die bereid zijn iets meer te betalen voor een uiterst personaliseerbare auto. De Adam heeft met zijn lengte van 3,7 meter de ideale afmetingen voor de stad, daarnaast heeft hij alle technologie aan boord om de jonge internet generatie te bekoren.

Onder de motorkap kan gekozen worden tussen twee efficiënte benzinemotoren, zijnde een 1.2-liter met 70 pk en een 1.4-liter met 100 pk, beide gekoppeld aan een manuele vijfbak en milieuvriendelijke ecoFLEX technologie. De Opel Adam wordt verkocht in twee uitvoeringen zijnde GLAM, JAM en SLAM, met telkens andere accenten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...