Autosalon Parijs 2012: BMW

BMW Concept Active Tourer Parijs 2012
Voor BMW steelt vooral de Concept Active Tourer de show op het Autosalon van Parijs.

Het is relatief rustig op de stand van BMW in Parijs, het merk stelt echter wel een veelbesproken model voor. De BMW Concept Active Tourer is op vele vlakken atypische voor het Beierse merk. Eerst en vooral maakt de wagen gebruik van voorwielaandrijving, daarnaast is het voorzien van een driecilinder en is zijn MPV-koetswerkvorm nooit eerder getoond bij BMW. Het model lijkt dan ook een voorbode voor een model dat de rivaal moet worden voor de Mercedes B-Klasse en Volkwagen Golf Plus. De 1.5-liter grote driecilinder zorgt hier in combinatie met een elektromotor voor 190 pk, waardoor een sprint van 0 naar 100 km/u voorbij kan zijn in 8 seconden.

Gelukkig is er voor de echte BMW-liefhebbers ook nog een toetje voorzien in de vorm van de BMW 3-Reeks M Performance lijn. In Parijs staat een witte 335i met zwarte striping, knappe velgen met rode remklauwen en een interieur dat is uitgerust met ondermeer Alcantara leder en een uniek sportstuur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...