Teaser: Wat zal Lamborghini onthullen in Parijs?

Lamborghini Teaser Parijs 2012
Morgen opent het Autosalon van Parijs zijn deurven voor de pers, maar wat zal Lamborghini er onthullen?

Morgen om 9u geeft Lamborghini een persconferentie in Parijs, en het merk lijkt van plan om er naar goede gewoonte iets bijzonders te gaan onthullen. Vermoedelijk gaat het om een conceptversie van de nieuwe Gallardo, die ondertussen al sinds 2003 op de markt is en volgend jaar normaal in zijn opvolger krijgt. Maar niets is zeker, het zou natuurlijk ook kunnen dat Lamborghini met een ‘Final Edition’ van de Gallardo op de proppen komt, eentje met extra veel pk’s en extreme looks, bijvoorbeeld. We kunnen natuurlijk blijven gissen, dus lijkt het ons beter om morgen af te wachten. Tenzij er beelden op het internet lekken natuurlijk, dan hoor je ons ongetwijfeld vroeger.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Wat zal Lamborghini onthullen in Parijs?"

  1. chuwie 27-09-2012 om 0:07

    jawadde, wat een teaser… !
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...