Officieel: Nieuwe Lamborghini Gallardo LP560-4

Lamborghini Gallardo LP560-4 2013
Lamborghini zal in Parijs de nieuwe Gallardo LP560-4 en LP570-4 Edizione Tecnica voorstellen.

Lamborghini stelt morgen de nieuwe Gallardo voor, althans het model krijgt een nieuw design. Zo is er plaats voor een nieuwe voorpartij met scherpere lijnen en allerlei driehoekige en trapeziumvormige vormen. Verder is plaats voor grotere luchtinlaten en zien we nieuwe 19″ Apollo Polished lichtmetalen velgen. De achterpartij werd ook aangepast, met ook hier driehoekige vormen en een verbeterde thermodynamische efficiëntie dankzij een grotere luchtuitlaat.

Naast de standaard Gallardo LP560-4, zal Lamborghini ook de LP570-4 Edizione Tecnica voorstellen. Dit model krijgt een hogere uitrusting en een meer individualistische look. Zo krijgt de Edizione Tecnica een vaste achtervleugel en koolstof-keramische remmen. Deze combineren een laag gewicht met een grote duurzaamheid. De pk-gewichtsratio van het model ligt op 2,35 pk per kilogram en is zowaar bijna de referentie in zijn segment. De Edizione Tecnica komt in drie exclusieve kleuren, waarbij de dakbogen en de voorste luchtinlaten in een contrasterend kleur worden gestoken. De mogelijke opties zijn: Nero Nemesis  (Mat zwart) met Arancia Argos (Oranje), Bianco Canopus (Mat wit) met Arancia Argos of Arancia Argos met Nero Nemesis.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...