Komt Audi met Q2 Concept naar Parijs?

Nieuwe Audi Q2 Concept Preview
Met het Autosalon van Parijs voor de deur draait de geruchtenmolen op volle toeren, zal Audi de Q2 Concept voorstellen?

Als we de recente geruchten mogen geloven zal Audi morgen de Audi Q2 Concept voorstellen in Parijs. Het model krijgt het platform van de Audi A1 en combineert de looks en rijpositie van een compacte SUV met de afmetingen en wendbaarheid van een supermini. Voor het design zouden de designers voor een mix tussen de Q3 en de A1 gekozen hebben, een logische keuze in de huidige strategie van het merk.

De Audi Q2 wordt uiteindelijk erg verwant met de Volkswagen Cross Polo, met een hogere rijhoogte, zwarte bumpers, koetswerkbescherming en bij Audi optioneel Quattro vierwielaandrijving. Onder de motorkap komt het gamma motoren uit de A1, langs dieselzijde zal er dus keuze zijn tussen een 1.6 of 2.0 TDI, terwijl het benzinegamma de keuze laat tussen 1.4 of 1.6-liter slagruimte. Vermoedelijk zal de Audi Q2 uiteindelijk in 2013 als productieversie worden onthuld. (Via: WhatCar?)

Nieuwe Audi Q2 Concept Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...