Video: Porsche 911 GT3 prototypes betrapt

Porsche 911 GT3 991 Betrapt Spyshot spyvideo
Porsche werkt momenteel druk aan de ontwikkeling van de nieuwe Porsche 911 GT3, in Spanje werden drie prototypes gespot.

Porsche ontwikkelt aan een hoog tempo nieuwe varianten voor de nieuwe Porsche 911 (991). Naast de Porsche 911 Turbo, die momenteel in volle ontwikkeling zit, volgt binnenkort ook de nieuwe Porsche 911 GT3. Van die laatste werden in Spanje drie prototypes gespot aan een tankstation. Verbazend genoeg waren de modellen amper gecamoufleerd, waardoor we nu reeds kunnen zien hoe de nieuwe GT3 er ongeveer zal uitzien. Zo vallen de agressieve voorbumper met splitter, de prominente achterspoiler en de centraal gemonteerd dubbele uitlaat op.

Onder de motorkap komt naar alle waarschijnlijkheid een 3.8-liter flat-six met 470 pk, deze zou worden gekoppeld aan een PDK automaat met dubbele koppeling. De sprint van 0 naar 100 km/u moet zo voorbij zijn in 4 seconden, terwijl de topsnelheid boven de 322 km/u zou liggen.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Video: Porsche 911 GT3 prototypes betrapt"

  1. TDB 25-09-2012 om 17:51

    Hopelijk toch een manuele bak ook! ’t is een GT3, geen Turbo uiteindelijk..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...