Techart pimpt de Porsche Boxster

Techart Boxster 981
Techart heeft het personalisatieprogramma voorgesteld voor de nieuwe Porsche Boxster.

De nieuwe Porsche Boxster ziet er een stuk mannelijker uit dan zijn voorganger, dat hebben we reeds enkele malen herhaald. Toch vindt Techart dat een beetje extra testosteron steeds welkom is en daarom bieden ze enkele opties aan voor de 981-generatie. Ze zullen de wagen in december voorstellen op de alom bekende tuningbeurs in Essen.

Mogelijke opties zijn de 21-inch Formula light lichtmetalen velgen met een vijfspaaks design of de gesmede Formula III velgen, die tot 40 procent lichter zijn dan de standaard exemplaren. Verder behoort een sportuitlaat tot de mogelijkheden alsook een systeem met kleppen. Een sportvering verlaagt verder de wagen vooraan met 30 mm en achteraan met 20 mm, terwijl zelfs binnenin aanpassingen worden gedaan. Een exclusief stuurwiel, carbon fiber accenten of exclusieve flippers aan het stuur: alles is mogelijk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...