Peugeot Onyx krijgt bijpassende Scooter

Peugeot Onyx Scooter
Peugeot zal in Parijs naast de Onyx hybride supercar ook een Onyx driewieler-Scooter voorstellen.

De Onyx Scooter is een driewieler met iets minder gekke prestatiecijfers dan de 680 pk voor de Onyx Coupé die we reeds eerder zagen. De driewieler krijgt namelijk maar een 400cc motor en zorgt zo voor 60 pk. De driewiel-scooter krijgt dezelfde kleurenstelling als de Coupé, zijnde zwart met brons en staat verder ook op 17″ zwarte velgen.

Bijzonder aan deze Onyx Scooter is de opbergruimte tussen het stuur en de bestuurdersstoel, die ClipBox heet. De Scooter komt in Sport modus als deze ClipBox bevestigd is, waarmee een sportieve rijhouding aangehouden moet worden. Als je de ClipBox wegneemt komt de Onyx in Urban mode, want dan bereik je namelijk een meer traditionele scooter configuratie. De Onyx heeft volgens Peugeot een actieradius van 50 km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...