Citroen DS4 en DS5 in Pure Pearl Edition naar Parijs

Citroen Pure Pearl Edition
Citroën zal in Parijs een extra luxueuze versie voorstellen van de DS4 en DS5.

Citroën zal in Parijs een extra toets geven aan de DS4 en DS5, beide modellen krijgen namelijk een Pure Pearl uitvoering. Het gaat om een editie met witte parellak, blinkende chromen accenten en 18″ lichtmetalen velgen. Binnenin krijgen de modellen een donkerbruin leder met horlogeband-motief en contrasterende blauwe stiksels aangemeten, wat het luxueuze gevoel alleen maar aanwakkert.

De uitrusting is ook iets uitgebreider dan bij een standaard model, de Pure Pearl Edition krijgt ondermeer bi-Xenon koplampen, het Citroën eTouch system, een navigatiesysteem en parkeersensoren voor- en achteraan. De Citroën DS4 Pure Pearl zal enkel beschikbaar zijn in combinatie met de HDi 160 motor en wordt gekoppeld aan een automaat. Meer details en prijzen krijgen we op het autosalon van Parijs.

Lees hier onze rijtest met de Citroën DS4.
Lees hier onze rijtest met de Citroën DS5.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...