Gelekt: Maserati GranCabrio MC Stradale + Geluid

Maserati GranCabrio MC Stradale
Maserati zal op het autosalon van Parijs de GranCabrio MC Stradale voorstellen.

De eerste foto’s van de Maserati GranCabrio MC Stradale zijn op het internet gelekt, de wagen zal op het autosalon van Parijs voor het eerst aan de buitenwereld worden getoond. Het model komt naast de GranTurismo MC Stradale in het gamma komen en krijgt net als zijn gesloten broer een sportieve afstelling, een flink dieet en 450 pk onder de motorkap.

Visueel herkennen we de typische MC Stradale accenten, met een zwarte voorbumper, zwarte wielen, forse zijschorten en achteraan een verdonkerde achterpartij met diffuser. Binnenin is het verder ook alles sportiviteit wat de klok slaat, met racestoelen, een sportstuur en dergelijke meer. Het belangrijkste komt echter uit de uitlaatpijpen, de V8 onder de motorkap klinkt als muziek in de oren.. Oordeel zelf maar in onderstaande teaservideo.. (Foto’s via: AutoWP.ru)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...