Video: M Performance Accessoires


BMW werpt het licht op enkele accessoires uit de M Performance catalogus.

Vele mensen dragen personalisatie hoog in het vaandel. BMW erkent die trend en kwam vorig jaar in Genève met de M Performance Automobiles. Maar niet enkel de tri-turbodiesel met 381 pk trekt de aandacht, ook de visuele opsmuk op zich is een videootje waard.

Carbon elementen en alcantara in het dashboard en op de versnellingspook, een carbon achterspoiler, gewaagde striping of een uniek stel velgen: BMW biedt het allemaal aan (tegen een stevig prijsje). Motorisch is ook de upgrade voor de 2.0-liter diesel interessant: van 180 naar 200 pk en van 379 Nm naar 420 Nm. Vink nog een exclusieve M uitlaat aan en het plaatje is compleet!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: M Performance Accessoires"

  1. PJS 21-09-2012 om 23:01

    Mmm.. Hier wordt ik wel hebberig van.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...