McLaren MP4-12C Fire Black Singapore Edition

McLaren MP4-12C Fire Black Singapore Edition
McLaren zal op de F1 Grand Prix in Singapore een speciale editie van de MP4-12C voorstellen.

McLaren brengt dit weekend wat lekkers mee naar de F1 Grand Prix van Singapore, het zal er namelijk een unieke Fire Black Singapore Edition voorstellen van de MP4-12C. Het model zal in een beperkte oplage van drie stuks worden gebouwd, waarvan er momenteel al twee zijn verkocht aan 800.000 euro per exemplaar.

Het model krijgt geen extra vermogen ten opzichte van een standaard exemplaar, maar krijgt wel unieke looks. Zo is er plaats voor een Fire Black zwarte lakkleur aangevuld met rode en zilveren accenten. Ook het interieur werd aangepast en er is verder plaats voor lichtgewicht velgen en een agressieve voor- en achterbumper.

McLaren MP4-12C Fire Black Singapore Edition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...