Video: Hot Wheels Corkscrew Jump

hot wheels corkscrew
Hot Wheels klinkt iedereen bekend in de oren als het gaat om speelgoedwagens. Hun recente publiciteitstunt, is echter niet voor kinderen!

Hot Wheels is namelijk professioneel bezig met het zetten van de meest extreme wereldrecords.  Ze begonnen met de dubbele looping en de langste sprong voor een voertuig op vier wielen. Als derde en waarschijnlijk niet laatste stunt, gaan ze deze keer voor een schroevendraaiersprong, beter gekend als “the corkscrew jump”.

Voor deze stunt heeft Hot Wheels een buggy gebouwd, die bestuurd wordt door stuntman Brent Fletcher. De ramps werden in de typische oranje kleur gestoken en het lijkt eerder op een videogame dan op realiteit. Het wereldrecord wordt, net zoals de andere, echter vrij vlot gehaald. De totale afstand van de rondtollende buggy bedraagt uiteindelijk 28 meter.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...