Toyota kondigt sportieve TRD kit voor GT86 aan

Toyota GT86 TRD Pack
Toyota kondigt een sportieve TRD Performance Line aan voor de Toyota GT86.

Toyota zal in Parijs een TRD (Toyota Racing Development) pakket voor de GT86 voorstellen. Een lijn aan accessoires die apart zullen kunnen worden besteld en bij de dealers zullen kunnen worden geïnstalleerd. Het gaat ondermeer om aerodynamische extra’s zoals een voorspoiler, zijschorten, vier uitlaatpijpen, een achterspoiler en een diffuser. Daarnaast kan je kiezen voor 18″ aluminium velgen met een 10-spaaks design, samen met een Brembo remsysteem met remschijven maatje 355 mm voor- en 345 mm achteraan.

In het interieur kunnen ook enkele zaken worden aangepast, zo kan de Startknop nu rood worden uitgevoerd en is er de mogelijkheid om voor een sportievere schakelpook te kiezen. Op dynamisch vlak is een sportievere set-up voor het onderstel en de ophanging beschikbaar die rolbewegingen verder moet reduceren. De nieuwe TRD sportlijn zou vanaf begin volgend jaar beschikbaar zijn.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Toyota GT86.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Toyota kondigt sportieve TRD kit voor GT86 aan"

  1. Wolf 21-09-2012 om 20:04

    Schijnt prima te sturen maar een ietsje meer pk’s zou welkom zijn en dat zit er nou net niet bij………
     

    • PJS 22-09-2012 om 13:13

      Ongetwijfeld in onze rijtest gelezen? 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...