Teaser: Nissan 370Z facelift

facelift cut
Nissan is nog niet klaar met de opvolger van de 370Z, maar geeft ons als voorsmaakje wel al een facelift.

Zowel aan de Coupe als aan de Roadster werd er flink gesleuteld. Nissan belooft, zowel uiterlijk als innerlijk, een update mee te geven. Onmisbaar bij de modernere wagens zijn de nieuwe LED-lichtjes, die overdag de nodige accenten geven. Op de eerste teaserfoto zien we dan ook duidelijk dat de 370Z facelift twee verticale LED-stroken meekrijgt. Tot slot wordt ook de optielijst bijgekleurd met nieuwe velgen en een grotere kleurenkeuze. Meer nieuws volgt op het Autosalon van Parijs.

Lees hier onze rijtest met de Nissan 370Z
Lees hier onze rijtest met de Nissan 370 Z Roadster (+Video)

370Z facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...